Αυτό είναι το αμφιλεγόμενο σκίτσο του Αρκά για το lockdown που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Στο στόχαστρο η τηλεργασία: Ο Αρκάς έκανε το σκίτσο που εξόργισε πολλούς (Pics)

Ο σκιτσογράφος δέχτηκε μέχρι και υβριστικά σχόλια.

Δύο σκίτσα ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο δημοφιλής σκιτσογράφος Αρκάς το πρωί της Δευτέρας, το ένα όμως από τα δύο ήταν το πιο αμφιλεγόμενο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.

Ο Αρκάς επέλεξε την εικόνα δύο αστέγων να συνομιλούν και να σχολιάζουν τις αντιδράσεις στο lockdown από τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στα σπίτια τους. Οι δύο άστεγοι παρουσιάζονται ο ένας να είναι ξαπλωμένος μέσα σε ένα χαρτόκουτο και ο άλλος πάνω σε μία κουβέρτα στο δρόμο.

Δείτε ακόμα: Φίλιππος Power of Love: Αυτή είναι η επαγγελματίας συμπρωταγωνίστριά του στην πρώτη του ταινία εvηλίκων (Pic)

Ο διάλογός τους είναι ο εξής:

– Τ’ ΑΚΟΥΣΕΣ;… ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
– ΚΟΦ’ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΡΕ!

Αυτό είναι το αμφιλεγόμενο σκίτσο του Αρκά για το lockdown που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Το σκίτσο έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε λογής σχολιασμού αλλά όπως φάνηκε και από τα reaction μετά την ανάρτησή του ελάχιστοι το βρήκαν αστείο. Στα σχόλια υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, σκληρή κριτική για την επιλογή του σκίτσου, τις αναλογίες που χρησιμοποίησε αλλά και τον τρόπο που επέλεξε ο Αρκάς να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες του εγκλεισμού.

Πολλοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να βρίσουν τον σκιτσογράφο, άλλοι ήπια και άλλοι αρκετά χυδαία, ενώ υπήρξαν και σχόλια τα οποία ανέφεραν ανήθικη προπαγάνδα από την πλευρά του καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.