
Το κορωνοπάρτι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε πάρτι που διεξήχθη σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού μαζί με 20 περίπου γυναίκες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει την κοινή γνώμη αφού οι παίκτες έσπασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βρέθηκαν εκεί, μετά μάλιστα από αγώνα που είχαν. Σε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τη φερόμενη ως διοργανώτρια του πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο.
Στους ποδοσφαιριστές μάλιστα θα επιβληθεί από την ομάδα πρόσθετο πρόστιμο που θα δωριστεί στο σύστημα υγείας. Με ένα σκίτσο του ο Ανδρέας Πετρουλάκης «σφάζει» με το μπαμπάκι τους ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα απεικονίζεται ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Σέμεδο αγκαλιά με μία γυναίκα να βγαίνει από ένα δωμάτιο όπου γίνεται πάρτι. «Προπόνηση κάνουμε, κύριε πόλισμαν» ανέφερε στους αστυνομικούς που τον περίμεναν απ’ έξω.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το AI φέρνει τρομερή αλλαγή στο Netflix – Πώς ένα site φοιτητή βάζει τέλος στο ατελείωτο scroll
- Η βόλτα του πρώην CEO της Astronomer με τη σύζυγό του, μετά το σκάνδαλο στη συναυλία των Coldplay, που «δείχνει» επανασύνδεση
- H ατάκα της Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα της ταινίας «Babygirl» που έγινε ξανά viral