Κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: Η λεπτομέρεια για την πολυάριθμη συνάντηση που ελάχιστοι γνώριζαν

Κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: Η λεπτομέρεια για την πολυάριθμη συνάντηση που ελάχιστοι γνώριζαν

Στο φως νέες λεπτομέρειες...

Ήταν η απόλυτη είδηση της ημέρας, αυτή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη: σε roof garden γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα- παραβιάζοντας, φυσικά, τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας- για να… γιορτάσουν, σ’ ένα covid-party άνευ προηγουμένου. Μάλιστα, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και μερικοί παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν, μετά την καταγγελία ενός πολίτη η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο, διέλυσε το πάρτι και συνελήφθη μια 24χρονη φερόμενη ως διοργανώτρια του event.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες που δεν ήρθαν ποτέ στο φως. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr, εδώ είχαμε μια κλασική περίπτωση «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… σας πιάσαμε»: το συγκεκριμένο πάρτι δεν ήταν το πρώτο που «διεξήχθη» την περίοδο της καραντίνας, μιας και οι μαζώξεις με πολλά άτομα στην πρωτεύουσα είναι κάτι σύνηθες.

Η αστυνομία παλεύει να ξετυλίξει το κουβάρι των, άκρως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, πάρτι, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις δεν είναι «παράνομες» μόνο την περίοδο του lockdown, αλλά και πριν από αυτό.

Μην ξεχνάμε πως η δέσμη μέτρων που είχε ανακοινωθεί πριν την καραντίνα ξεκαθάριζε ορθά-κοφτά πως συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων απαγορεύονταν. Το κακό λοιπόν είχε παραγίνει και το πάρτι της Συγγρού ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ: το instanews.gr μαθαίνει πως αρκετοί από τους παρευρισκόμενους συμφωνούν πως η 24χρονη όντως δεν ήταν η διοργανώτριακάτι το οποίο έχει τονίσει ήδη σε όλους τους τόνους και ο Αλέξης Κούγιας, ο πασίγνωστος ποινικολόγος που ανέλαβε την υπεράσπιση της κοπέλας.

Πιθανός διοργανωτής, πάντα σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τους καλεσμένους, ήταν ένας εκ των διάσημων παρευρισκομένων- μεταξύ των οποίων, όπως διέρρευσε, ήταν και άτομα που κυκλοφορούν συχνά στα γήπεδα και τα νυχτερινά καταστήματα.

Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί από δω και πέρα η πολύκροτη, πια, υπόθεση…

Δείτε όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο του Mega: 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.