Άφαντος για δεύτερη μέρα: Πώς ξέφυγε από την αστυνομία ο χρυσαυγίτης Παππάς

Άφαντος για δεύτερη μέρα: Πώς ξέφυγε από την αστυνομία ο χρυσαυγίτης Παππάς

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής αναζητείται από τις Αρχές.

Άφαντος παραμένει για δεύτερο 24ωρο ο Χρήστος Παππάς. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, καταδικάστηκε όπως και η υπόλοιπη διευθυντική ομάδα εγκληματικής οργάνωσης σε 13 χρόνια κάθειρξη.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η ποινή του πρέπει να εκτιθεί άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι ο Παππάς έπρεπε να παραδοθεί στις Αρχές αυτοβούλως είτε να συλληφθεί προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή. Ωστόσο παραμένει άφαντος, παρά το γεγονός ότι από την ηγεσία της αστυνομίας υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι όλοι οι καταδικασθέντες παρακολουθούνταν στενά.

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν μπορεί να μας διαφύγει κάποιος από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής», δήλωνε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της αστυνομίας λίγες μέρες πριν. «Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες. Με το που θα δοθεί εντολή, οι αστυνομικοί θα είναι στο διπλανό τοίχο» τόνιζε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του Open επεσήμανε ότι είναι πιθανό στον όλο σχεδιασμό να υπήρχαν κενά.

Σχολίασε μάλιστα ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το γεγονός ότι ο Χρήστος Παππάς διαφεύγει της σύλληψεις ενώ δεν βρίσκεται σε καμία από τις πέντε κατοικίες που είχε δηλώσει.

«Η επιχείρηση που στήθηκε, ενδεχομένως, να είχε κάποιο μικρό κενό. Προσωπικά εκπροσωπώ τους αστυνομικούς και δεν καλύπτω τίποτα και κανέναν. Όταν κάνει κάποιος λάθος πρέπει να το πληρώσει. Υπήρχαν επιφορτισμένοι αστυνομικοί με διαταγές σαφέστατες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Πρέπει να πούμε ότι χθες Πέμπτη παραδόθηκαν στις Αρχές οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Πατέλης. Η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου με την κόρη του Ουρανία να εκτοξεύει ύβρεις κατά των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.