Αυτό είναι το επίσημο βίντεοκλιπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση (Vid)

Αυτό είναι το επίσημο βίντεοκλιπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση (Vid)

Σχολιάστηκε αρνητικά η αισθητική του.

Παρουσιάστηκε επίσημα, από το κανάλι στο Youtube, της επιτροπής για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, το επίσημο βίντεοκλπ των εορτασμών.

Το βίντεο κλιπ είναι στην πραγματικότητα η ρεαλιστική απεικόνιση, στίχο στίχο, του τραγουδιού «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου. Γυρίστηκε σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, τόσο σε χώρους των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ, όσο και στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Στο βίντεοκλιπ συμμετέχουν δεκάδες νέοι ηθοποιοί, τραγουδιστές χορωδίας και χορευτές, όλοι εργαζόμενοι του «Ελλάδα 2021», ενώ σε μέρη του βίντεο συμμετέχουν και δεκάδες παιδιά. Μετά το δεύτερο μισό του βίντεο εμφανίζονται και μουσικοί που κρατούν και παίζουν κρουστά. Όλοι ντυμένοι σε δύο αποχρώσεις, λευκό και μαύρο.

Η αισθητική του βίντεο είχε μεικτές αντιδράσεις από όσους το παρακολούθησαν, με όσους το σχολίασαν αρνητικά να επικεντρώνονται στο παρωχημένο στυλ που θύμιζε γυμναστικές επιδείξεις άλλων εποχών αλλά και στην έλλειψη συμμετεχόντων ΑΜΕΑ και μειονοτήτων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.