Αναβολή στη δίκη Ζάκ Κωστόπουλου: Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Αναβολή στη δίκη Ζάκ Κωστόπουλου: Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Tι ανέφερε ο δημοσιογράφος στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Για τις 6 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε η δίκη που διεκόπη σήμερα, για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λόγω ύποπτου κρούσματος από την πλευρά ενός εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων. Έξω από το Εφετείο Αθηνών, είχαν συγκεντρωθεί ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις, αντιρατσιστικές, αντιφασιστικές συλλογικότητες, διάφορες οργανώσεις της αριστεράς και απλός κόσμος.

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τη σημερινή ημέρα από το βήμα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, χρησιμοποιώντας μία σειρά από fake news και αβάσιμες κατηγορίες, αντίθετες με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί ως τώρα από τη δικογραφία.

Το σχόλιο του στράφηκε κατά ουσιαστικά του θύματος της δολοφονίας αλλά και στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να διαμαρτυρηθεί χαρακτηρίζοντάς τους Φαρ Ουέστ, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στα social media.

«Γίνονται σήμερα συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπήκε να ληστέψει και έπεσε ένας κόσμος εκεί πάνω… και έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν… όποιος μπήκε σε ένα μαγαζί, είτε αυτός αποδείχτηκε ότι είναι τοξικοαυτός.., Μπήκε αυτός να κάνει διάρρηξη, να έρθει η Αστυνομία… Αυτά που συμβαίνουν τελευταίως δείχνουν ότι δεν είμαστε στο σωστό δρόμο. Δεν έχουμε λαϊκά δικαστήρια στην Ελλάδα… δηλαδή έχει καθιερωθεί μια ιστορία ότι σε κάθε δίκη στην οποία εγώ, ο άλλος, ο μπήξε, ο δείξε θα την χαρακτηρίζει ιστορική θα μαζευόμαστε απ’ έξω και θα φωνάζουμε; Δηλαδή αυτά τα βλέπουμε σε ταινίες Φαρ Ουέστ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.