Στα social media η απάντηση: Το τελευταίο πλάνο της 19χρονης που αγνοείται 5 μέρες (Pics)

Στα social media η απάντηση: Το τελευταίο πλάνο της 19χρονης που αγνοείται 5 μέρες (Pics)

Ένα μεγάλο μυστήριο ψάχνει απάντηση.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση μίας 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί. Η Άρτεμις Βασίλη έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί για να πάει για μία συνέντευξη για δουλειά και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

To Mega έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο που φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Αυτό είναι το τελευταίο ίχνος της κοπέλας που δεν έχει δώσει σημεία ζωής ενώ και το κινητό της είναι κλειστό.

Οι γονείς της κοπέλας κάνουν φύλλο και φτερό τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρούσε. Είναι η πέμπτη ημέρα που η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και όπως φαίνεται στα social media μπορεί να βρίσκεται και η λύση του μυστηρίου.

Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται και στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή κοπέλα γνώρισε κάποιον μέσω του facebook ενώ πρόσφατα χώρισε από έναν 24χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι προκειμένου να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο. Το γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της είναι ότι η κοπέλα πήγε σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει.

Ουδείς γνωρίζει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Οι γονείς της κοπέλας απευθύνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις Αρχές. Ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται για γλυκό, συνεσταλμένο και ντροπαλό κορίτσι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.