Νοίκια στα ύψη, πρωτοφανής ζήτηση: Το ελληνικό χωριό που βγάζει τρελά λεφτά λόγω covid

Νοίκια στα ύψη, πρωτοφανής ζήτηση: Το ελληνικό χωριό που βγάζει τρελά λεφτά λόγω covid

Θησαυρός εν μέσω πανδημίας

Ο κορωνοϊός έχει αλλάζει τις ζωές και τις συνήθειες όλων μας. Όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα το τέλος του εφιάλτη και την επιστροφή στην κανονικότητα που έχουμε ξεχάσει πώς είναι.

Υπάρχουν όμως και οι φωτεινές εξαιρέσεις. Περιοχές της Ελλάδας που όχι μόνο άντεξαν στην κρίση, αλλά είδαν και την ανάπτυξη να τους χτυπάει την πόρτα εν μέσω πανδημίας.

Πρωταθλήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία η Αράχωβα. Το γεγονός ότι οι περισσότερο φοβούνται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δημιουργούν πρωτοφανή ζήτηση σπιτιών στην περιοχή.

Όλοι ψάχνουν σπίτια, δωμάτια ή σαλέ για να κλείσουν ενόψει των εορτών με αποτέλεσμα οι τιμές να ανεβαίνουν και  οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Φαίνεται ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Αράχωβας γι’ αυτό αν ανήκετε σε εκείνους που μετρούν αντίστροφα για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θέλετε να τις περάσετε στο βουνό, τότε μη χάνετε χρόνο. Είναι θέμα εβδομάδων το γενικό sold out στην περιοχή…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.