Ξεπέρασε και τον Λαγό: Αυτή είναι η πιο αστεία δικαιολογία για ελαφρυντικά των χρυσαυγιτών

Ξεπέρασε και τον Λαγό: Αυτή είναι η πιο αστεία δικαιολογία για ελαφρυντικά των χρυσαυγιτών

Συνεχίζεται η συζήτηση για τις αναστολές των καταδικασθέντων.

H δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και στο Εφετείο Αθηνών η συζήτηση των ημερών αφορά τις αναστολές των καταδικασθέντων μελών για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής ακούστηκαν, από την πλευρά των συνηγόρων των καταδικασθέντων, αρκετές δικαιολογίες για να κρατήσουν τους πελάτες τους εκτός φυλακής.

Η πιο αστεία από αυτές ακούστηκε στη συζήτηση για την αναστολή της ποινής του Στάθη Μπούκουρα. Η συνήγορός του ζήτησε αναστολή για τον πελάτη της, πρώην βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς, όπως υποστήριξε, έχει εκτίσει ήδη 12 μήνες στη φυλακή.

«Μέχρι να ολοκληρωθεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αν μπει φυλακή θα έχει εκτίσει την ποινή του» ανέφερε η κ. Πανταζή ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες ανάμεσα τους και ένας μητροπολίτης.

Στον Στάθη Μπούκουρα αναγνωρίστηκε ήδη το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς καθώς οι μάρτυρες περιέγραψαν την σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο πρώην βουλευτής.

Εντύπωση προκάλεσε η ατάκα της συνηγόρου του καταδικασθέντα σε 5 χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, όταν κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της υποστήριξε «κ. Πρόεδρε ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.