«Αυτό ήταν το μόνο μας έγκλημα!»: Το παραλήρημα του Μιχαλολιάκου για τα 13.5 χρόνια στη φυλακή (Vid)

«Αυτό ήταν το μόνο μας έγκλημα!»: Το παραλήρημα του Μιχαλολιάκου για τα 13.5 χρόνια στη φυλακή (Vid)

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα λίγο πριν τη φυλάκιση...

Η σημερινή ημέρα (14/10) ήταν ιστορική, μιας και ανακοινώθηκαν οι ποινές των Χρυσαυγιτών, λίγες ημέρες αφότου αναγνωρίστηκε το ναζιστικό μόρφωμα ως εγκληματική οργάνωση.

Όπως γνωρίζετε ήδη, τα… πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α. «έφαγαν» από 13.5 χρόνια ο καθένας, κάτι που σημαίνει πως θα πάνε στη φυλακή για αρκετό καιρό (έστω κι αν ενδέχεται να είναι αρκετά λιγότερα τα χρόνια, δεδομένης της προφυλάκισης ορισμένων εξ αυτών αλλά και των όσων προβλέπει ο νόμος για όσους δεν υποπίπτουν σε πειθαρχικά παραπτώματα εντός της φυλακής).

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο γενικός γραμματέας του «κόμματος» που βρέθηκε δυστυχώς εντός της ελληνικής βουλής, σε εμφάνισή του στο YouTube της Χρυσής Αυγής σχολίασε τις ποινές που επιβλήθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, προκαλώντας θυμηδία.

«Αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη. 

Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση.

«Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού. Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει σαν έγκλημα τον εθνικισμό. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια. Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις ιδέες μου», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.