Οχετός από Ραπτόπουλο για Μάγδα Φύσσα: «Όλα τα κάνει για τα 800 χιλιάρικα που παίρνει»

Εμετικά σχόλια και ένα παραλήρημα για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Οχετός από Ραπτόπουλο για Μάγδα Φύσσα: «Όλα τα κάνει για τα 800 χιλιάρικα που παίρνει»

Μία επίθεση χωρίς προηγούμενο εναντίον της Μάγδας Φύσσας και νωρίτερα του Παύλου Πολάκη είχαν την ατυχία να ακούσουν ζωντανά οι θεατές της παραθλητικής εκπομπής «Μαρμίτα», η οποία εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του πάνελ Κωστής Ραπτόπουλος ξεκίνησε λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός υγείας κος Πολάκης έχει ανάμεσα στα μούσια του «ανακατεμένα χ%σι@ του Ρουπακιά, του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη» προσπαθώντας να μην αφήσει τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή.

Η συνέχεια του εμετικού του παραληρήματος είχε στο στόχαστρό της τη Μάγδα Φύσσα στοχοποιώντας τους πανηγυρισμούς τους στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

«Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Παρόλες τις προσπάθειες του πάνελ να σταματήσει, εγκαλώντας τον και λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται η Ραπτόπουλος συνέχισε:

«Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ