Το Tweet του Κικίλια για τη συγκέντρωση στο Εφετείο που δίχασε (Pic)

Μεγάλο φάουλ του Βασίλη Κικίλια

Τι ζήτησε ο υπουργός από τον κόσμο.

Ένα Tweet που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και εκατοντάδες σχόλια, έκανε ο Υπουργός Υγείας με αφορμή τη συγκέντρωση πλήθους έξω από το Εφετείο Αθηνών, το πρωινό της Τετάρτης, στην αναμονή της ανακοίνωσης της απόφασης για τους κατηγορούμενους της Χρυσρή Αυγής.

«Σε όλους όσοι ήταν έξω από το Εφετείο, απευθύνω έκκληση, ως Υπουργός Υγείας, να είναι από εδώ και στο εξής, ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός, δημοσιεύοντας παράλληλα πανοραμική φωτογραφία από το συγκεντρωμένο πλήθος από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ανάρτηση βρήκες πολλούς υποστηρικτές, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον των συγκεντρωμένων απαιτώντας τιμωρία αλλά και επιστροφή προστίμων σε άλλους πολίτες, καθώς και επαναφορά των παρελάσεων.

Άλλοι καταδίκασαν το Tweet του υπουργού, ο οποίος ων εξαφανισμένος για μήνες, δεν ήταν τόσο ευαίσθητος σε φωτογραφίες από καθημερινό συνωστισμό στα ΜΜΜ ή σε φιέστες κατάκτησης τίτλων στο ποδόσφαιρο με χιλιάδες επίσης συγκεντρωμένους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.