Ο κύβος ερρίφθη: Ο Σωτήρης Τσιόδρας πήρε την πιο δύσκολη απόφαση

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Σωτήρης Τσιόδρας πήρε την πιο δύσκολη απόφαση

Την ώρα που ο κορωνοϊός δείχνει ξανά τα δόντια του στη χώρα μας ο Σωτήρης Τσιόδρας πήρε τη δύσκολη απόφαση.

Σε ρυθμούς… κορωνοϊού κινείται και πάλι η Ελλάδα. Από τον Αύγουστο αλλά και όλο τον Σεπτέμβριο τα νέα κρούσματα τις περισσότερες ημέρες ήταν πάνω από 300 ενώ πριν από μία εβδομάδα σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 453.

Το γεγονός αυτό φέρνει στο τραπέζι διαρκώς νέα μέτρα. Στο επίκεντρο βρίσκεται εδώ και καιρό το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown όπως αυτό που έγινε την άνοιξη, με τους υπεύθυνους να το αποκλείουν προς ώρας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας.

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν μέσα από την υγειονομική κρίση.

Η ηρεμία του αλλά και η κατάρτισή του τον κατέστησαν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Ωστόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί να βρίσκεται στο παρασκήνιο των αποφάσεων χωρίς να επιθυμεί να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και δημοσίευμα ότι κάποιοι απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του. Όπως φαίνεται όμως ο Σωτήρης Τσιόδρας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενημέρωση των πολιτών αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη κατάσταση.

Έτσι μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του. Ο γιατρός και επικεφαλής λοιμωξιολόγος δε θα εμφανιστεί σήμερα αλλά κατά πάσα πιθανότητα την άλλη εβδομάδα ή σε έκτακτη ενημέρωση εντός αυτής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.