Δε βάζουμε μυαλό με τίποτα…

Ο κορωνοϊός συνεχίζει την εξάπλωσή του, αλλά...
Χαρδαλιάς και νέα μέτρα για τον κορωνοϊό: Ένα διαφορετικό... lockdown

Έναν ακόμα πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει, όπως φαίνεται, η ΕΛΑΣ αλλά και η Πολιτική Προστασία μετά τη νέα μόδα, η οποία μετά τα νησιά το καλοκαίρι, έρχεται και στην Αθήνα.

Μετά τις απαγορεύσεις και ουσιαστικά το κλείσιμο κάθε καταστήματος εστίασης, νυχτερινής διασκέδασης αλλά και το «κυνήγι» των νέων σε πλατείες και σε σημεία που σύχναζε μετά τα μεσάνυχτα, φαίνεται πως η νέα μόδα έχει να κάνει με πριβέ πάρτι σε σπίτια Αθηναίων.

Το πρωτοείδαμε το καλοκαίρι σε σπίτια της Μυκόνου, όταν είχε εφαρμοστεί το ωράριο των νυχτερινών κέντρων και όπως όλα δείχνουν ήρθε και στην Αθήνα με τους νέους να διοργανώνουν ασφυκτικά γεμάτα πριβέ πάρτι, στα οποία δεν τηρούνται προφανώς οι αποστάσεις και τα μέτρα και τελειώνουν λίγο πριν το ξημέρωμα.

Οι covid-19 συγκεντρώσεις κοινοποιούνται μέσα από κλειστά group στα social media στα οποία συμμετέχουν κατά κύρια βάση νέοι και μέσω άλλων εφαρμογών διακινούνται όλες οι πληροφορίες για τον τόπο, τον χρόνο που θα λάβουν χώρα αλλά και το πρόγραμμα της μουσικής που θα ακούγεται στο πάρτι.

Ο νέος αυτός πονοκέφαλος έχει βάλει τις ομάδες της αστυνομίας να αναλύουν καθημερινά δεδομένα που διακινούνται στο διαδίκτυο και αφορούν τέτοια πάρτι, τα οποία αν δεν ελεγχθούν όσο είναι ακόμα καιρός θα υπάρξει εκπόνηση σχεδίου καταπολέμησής τους με άλλους τρόπους από την ομάδα επικεφαλής της ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ