Το γυαλί ράγισε: Αυτά είναι τα 2 μέτρα με τα οποία διαφώνησε κάθετα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Το γυαλί ράγισε: Αυτά είναι τα 2 μέτρα με τα οποία διαφώνησε κάθετα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Γι΄αυτό και... εξαφανίστηκε.

Η απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από τις τελευταίες ενημερώσεις για την πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά και μεγάλη ανησυχία.

Ο ίδιος έχει να εμφανιστεί στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά από την 1η Σεπεμβρίου και όπως φαίνεται υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Για την ακρίβεια… δύο λόγοι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της Κάτιας Μακρή και του Star, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων έχει εξαρχής εκφράσει τη διαφωνία του σχετικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται το θέμα των σχολείων και τον Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγοντας πλέον να εργάζεται χωρίς να εκτίθεται στον τηλεοπτικό φακό.

«Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δύο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%.

Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης. Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.