Οργή Μητσοτάκη για τη φωτογραφία- πρόκληση του υπουργού (Pic)

Έξαλλος ο πρωθυπουργός
Έβρος: Ένα βήμα πριν την πιο δύσκολη απόφαση η κυβέρνηση

Την ώρα που η χώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αόρατο εχθρό κάποιοι εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και με τη συμπεριφορά τους εκθέτουν την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έξαλλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο και την απόφαση του να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ατόπημα δεν φαίνεται να είναι το μόνο για τον κ. Κουμουτσάκο καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει κι άλλα παράπονα από τον ίδιο.

Χαρακτηριστική και ενδεικτική των αποφάσεων που πρόκειται να πάρει για τον κ. Κουμουτσάκο είναι η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις είδε τη φωτογραφία του την ώρα της κοινωνίας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του «Βηματοδότη»:

Οργή Μητσοτάκη για τη φωτογραφία- πρόκληση του υπουργού (Pic)

Εξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα μέσω του εκκλησιαστικού site Romfea έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά.

Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία.

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Αγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα που έχουν για εκείνον στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ