Παρασκευή ανακοινώνεται…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει
Οι μετρήσεις φέρνουν δραστικές αποφάσεις: Τα 3 νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση

Όπως σας ενημέρωσε από το πρωί το instanews.gr ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν πολύ υψηλός και σήμερα. Η κυβέρνηση σε συνεργασία πάντα με τους λοιμωξιολόγους προσπαθεί να πάρει τα μέτρα εκείνα που θα αναχαιτίσουν την προέλαση του ιού όσο είναι ακόμα νωρίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr λοιπόν εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πριν το lockdown να δοκιμαστεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα (και έως τις 07:00).

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα ανακοινωθεί την Παρασκευή και θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή προκειμένου να προλάβουμε νέα αναζωπύρωση το Σαββατοκύριακο που ο κόσμος θα βγει σίγουρα έξω.

Επειδή το φαινόμενο των συναθροίσεων στις πλατείες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί (είναι ξεκάθαρο πλέον), οι άνθρωποι της κυβέρνησης θεωρούν ότι έτσι θα λύσουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και θα κερδίσουν χρόνο πριν την έσχατη λύση του γενικού lockdown στην Αττική.

Αν και αύριο τα κρούσματα είναι το ίδιο υψηλά τότε θεωρείται δεδομένο ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί άμεσα καθώς τα περιθώρια πλέον στενεύουν επικίνδυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ