«Την αγαπάω!»: Αυτός είναι ο σύvτροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου (Pics)

«Πόλεμος» Κωνσταντοπούλου - Πολάκη: Tweet με αιχμές της πρώην προέδρου της Βουλής

Οι φήμες υπήρχαν καιρό, τώρα όμως το ζευγάρι σταμάτησε να κρύβεται.

Τρελά ερωτευμέvος φέρεται να είναι ένας από τους γοητευτικότερους ηθοποιούς των ’00s με τη Ζωή Κωνταντοπούλου.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Καραναστάση που όλοι θυμόμαστε ως… μπερμπάντη γιατρό και κατάκτηση της Ελένης Βλαχάκη στο επεισόδιο «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραδέχτηκε μετά από πολλά χρόνια, για πρώτη φορά, τα αισθήματα και τη σχέση του με την γνωστή πολιτικό. Φυσικά, οι φήμες υπήρχαν αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουρά ποια ακριβώς ήταν η σχέση τους.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω ‘δεν κουράστηκες;’. Είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου (σ.σ από προηγούμενο γάμο του) και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν;

«Την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της.

Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.