Υγειονομικές… οδηγίες στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Τέλος εποχής! Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία - Έτσι θα είναι το καινούργιο

Ποια είναι η αλλαγή που έρχεται.

Σε διαρκή συναγερμό για τον κορωνοϊό είναι οι υγειονομικές αρχές. Από το άνοιγμα του τουρισμού την 1η Ιουλίου μέχρι και σήμερα οι αριθμοί έχουν πάρει την ανιούσα αφού ανακοινώνονται κάθε μέρα τριψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις φορές κατά την τελευταία εβδομάδα ανακοινώθηκαν πάνω από 300 νέα κρούσματα. Αυτό έχει φέρει συναγερμό στις αρχές με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει νέα μέτρα στην Αττική μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, έχουν δοθεί και συγκεκριμένες οδηγίες προς τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Άπαντες στο κυβερνών κόμμα θα απέχουν από τα πάνελ και θα παρεμβαίνουν μόνον εξ’ αποστάσεως.

Πρόκειται για κάτι που ίσχυε και την άνοιξη κατά την έξαρση του πρώτου κύματος του κορωνοϊού. Τότε τα τηλεοπτικά παράθυρα αντικαταστάθηκαν με συνδέσεις μέσω skype αλλά και τηλεφωνικές παρεμβάσεις.

«Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που αφορούν την Αττική και ισχύουν από 16 – 30 Σεπτεμβρίου 2020, παρακαλείσθε να μην εμφανίζεσθε με φυσική παρουσία αλλά μόνο μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και skype στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εδρεύουν στην Αττική» αναφέρει η σχετική ενημέρωση για τους βουλευτές και τα στελέχη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.