Ανατριχίλα με την αποκάλυψη Κατρούγκαλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ανατριχίλα με την αποκάλυψη Κατρούγκαλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την απώλεια μαλλιών.

Για το πρόβλημα της υγείας του μίλησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά και ήρθε στην επιφάνεια όταν ο αρθρογράφος της «Καθημερινής», Στέφανος Κασιμάτης, ειρωνεύτηκε με χυδαίο τρόπο την απώλεια μαλλιών του πρώην υπουργού με τη λεζάντα «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τόσο ο αρθρογράφος όσο και η εφημερίδα να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, καθώς ο λόγος απώλειας μαλλιών του Γιώργου Κατρούγκαλου ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε κατά τη διάρκεια μίας αιματολογικής εξέτασης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος το πρόβλημα το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου τσεκάπ πέρυσι τον Οκτώβριο. «Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών» ανέφερε ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ ενώ συμπλήρωσε:

«Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά. Εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας», τολμώντας ακόμα και να αστειευτεί για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο αρθρογράφος Στέφανος Κασιμάτης απολογήθηκε δημόσια γράφοντας:

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.