Γροθιά στο στομάχι: Η ανάρτηση του γιατρού για τις μάσκες που έγινε viral (Pic)

H εικόνα του στην εφημερία τα λέει όλα.
Η επιτυχημένη επέμβαση που έδωσε νέες ελπίδες για τον κορωνοϊό

Ο ακτινολόγος του ΠΑΓΝΗ, Ευθύμης Φασουλάκης, πέρασε άλλη μία εφημερία σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό και ανάρτησε τη συγκλονιστική του εμπειρία, ανεβάζοντας εκτός από το κείμενό του και μία αποκαλυπτική του φωτογραφία ύστερα από πολύωρη χρήση μάσκας.

Ο γιατρός προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους αρνητές της μάσκας δίνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του και χιλιάδες άλλους γιατρούς, με την ανάρτησή του να γίνεται viral και η εικόνα του και τα λόγια του να γίνονται σημείο αναφοράς της μεγάλης διαμάχης των τελευταίων ημερών.

«Ιστορίες εφημερίας Vo.38

Και κάπου ανάμεσα σε διχασμούς των πολιτικών μας για τα μέτρα, άρνησης μερίδας πολιτών στη χρήση μάσκας, αναπαραγωγή από “δημοσιογράφους” θεωριών για γέλια, σήμερα όπως και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, εκατοντάδες συνάδελφοι μου στην 1η γραμμή, σε όλη την Ελλάδα για 8,10,12,15 ώρες, έχουν εικόνα όμοια και χειρότερη από τη δική μου…
Από τη χρήση μάσκας, που κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, αλλά που ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Φαντάσου -εσύ που αρνεισαι τη χρήση μάσκας- πως εμείς που ερχόμαστε σε επαφή με υπόπτους και θετικούς ασθενείς, έχουμε αυτή και χειρότερη εικόνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, από την πολύωρη χρήση της μάσκας και πολλαπλασίασε το επί 10,15,20 φορές.
Όσοι δηλαδή και οι ασθενείς μας που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας.

Όμως δε γκρινιάζουμε!
Δεν αντιδρούμε!
Δεν διαμαρτυρόμαστε!

Αντίθετα, ξέρεις τι ανακούφιση νιώθουμε οταν έχουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες μας για να μπούμε σε περιστατικό και κυρίως όταν τα βγάζουμε και όλα έχουν γίνει σωστά και με ασφάλεια;

Κάθε φορά που ΕΣΥ φοράς τη μάσκα σου:
Προστατεύεις τον εαυτό σου
Τους αγαπημένους σου
Τους γύρω σου
Βοηθάς και εμάς, ώστε να μην έχουμε αυτή την εικόνα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ