Κορωνοϊός: Ο πιο μεγάλος φόβος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τα κρούσματα

Ανακοινώνονται: Αυτά είναι 4 τα πρώτα μέτρα που χαλαρώνουν στις 4 Μαΐου

Τι προβληματίζει τον πρωθυπουργό

Ο Αύγουστος σε απόλυτους αριθμούς κρουσμάτων αποδεικνύεται ο χειρότερος μήνας στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας έως τώρα.

Η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε και ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη του περίμενε την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων.

Σε αντίθεση με τη θέση Χαρδαλιά, ο οποίος υποστήριξε ότι ο τουρισμός δεν ήταν το πρόβλημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε ότι το άνοιγμα των συνόρων θα αναζωπύρωνε τη φωτιά της  πανδημίας εντός των τειχών. Όπερ και εγένετο…

Ο πρωθυπουργός δεν προβληματίζεται από την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων. Θεωρεί ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιο προετοιμασμένο πλέον κι ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί σύντομα θα αποδώσουν.

Εκείνο που τον προβληματίζει είναι το κίνημα των «αγανακτισμένων» που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο πρωθυπουργός φοβάται ότι η ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση και η διάδοση εξωφρενικών θεωριών που όμως βρίσκουν ευήκοα ώτα στο αχανές καφενείο των social media μπορούν να πλήξουν την εθνική προσπάθεια.

Αν το κίνημα γιγαντωθεί ειδικά με την άρνηση μάσκας στα σχολεία, τότε το πρόβλημα θα μεγαλώσει και θα ξεφύγει καλό από κάθε έλεγχο! Γι’ αυτό και το υπουργείο δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη έχουν εντολή να κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να εμποδίσουν τη διασπορά ψευδών και επικίνδυνων θεωριών….

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.