Λεωνίδας εναντίον Λεωνίδα: Ο Κουτσόπουλος «κόβει» τον Μπαλάφα από το φεστιβάλ του

Λεωνίδας εναντίον Λεωνίδα: Ο Κουτσόπουλος «κόβει» τον Μπαλάφα από το φεστιβάλ του

Tι συνέβη ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας φαίνεται ότι δεν τελείωσε μόνο στα εκατοντάδες αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε, ούτε στις κοινοποιήσεις και τα σχόλια που τον κατέταξαν στην κατηγορία των «ψεκασμένων» συνωμοσιολόγων στην εποχή της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι ο καλλιτέχνης είχε γράψει «Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;
Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.
ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.
Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.
Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!»

Ο καλλιτέχνης επανήρθε το πρωί της Δευτέρας και σε μία δεύτερη ανάρτησή του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η συμμετοχή του από το Samano Festival αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Μάλιστα κατηγορεί τον Διοργανωτή του φεστιβάλ και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι το «κόψιμό» του και των συνεργατών του από το φεστιβάλ έγινε λόγω της ανάρτησής του της Πέμπτης.

Ο Λεωνίδας μπαλάφας έγραψε χαρακτηριστικά: «Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.