Κόψανε τον Τανιμανίδη…

Κόψανε τον Τανιμανίδη…

Ποια πρόταση του παρουσιαστή απορρίφθηκε.

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία μεταφέρει ο Βηματοδότης, μέσα από το σάιτ του Βήματος, και αφορά τα σποτάκια που βλέπουμε αυτές τις ημέρες να κυκλοφορούν με σκοπό την ενημέρωση των νέων για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού μέσα στον Αύγουστο.

Στο τελευταίο από αυτά τα ποστ πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έφτιαξε μόνος το βίντεο, το οποίο έγινε μεν viral αλλά έφερε και αντιδράσεις λόγω των προηγούμενων εμφανίσεων του νεαρού τενίστα σε τουριστικά θέρετρα χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας (μάσκα και αποστάσεις).

Εκτός αυτού του βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, υπήρχαν και υπάρχουν στα σκαριά και άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές σελέμπριτις από διάφορους χώρους που θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια ενημέρωση του κοινού για τον ιό.

Ένα από αυτά τα βίντεο, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα, είναι από την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Υπήρξαν όμως και βίντεο που δεν έγιναν ποτέ παρότι υπήρξαν επαφές με καλλιτέχνες και ανθρώπους του θεάματος, αγαπητούς ιδιαίτερα στη νεολαία. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά το project δεν προχώρησε για άγνωστο λόγο.

Ο Βηματοδότης μάλιστα αναφέρει ότι κάποιοι σελέμπριτις αυτοπροτάθηκαν και προθυμοποιήθηκαν να ετοιμάσουν ή να συμμετέχουν οι ίδιοι σε κάποιο αντίστοιχο βίντεο, πριν μερικούς μήνες, με πιο γνωστό από τα ονόματα αυτά να είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως η πρόταση απορρίφθηκε. 

Ο παρουσιαστής του Survivor ήταν από τους πρώτους ανθρώπους της τηλεόρασης που βγήκε δημόσια και ενημέρωσε πως είχε ασθενήσει από τον ιό, τον οποίο του μετέδωσε η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, μία από τις πρώτες ασθενείς του covid-19 στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.