Κεραυνοί Καμμένου…

«Βόμβα» Καμμένου: «Προετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην υπουργός ξέσπασε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Λάβρος κατά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώην υπουργός Άμυνας, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Ο Πάνος Καμμένος, που είχε επιλέξει τη σιωπή τις τελευταίες εβδομάδες, απάντησε πολύ σκληρά στις κινήσεις του Τούρκου Προέδρου στο ανατολικό Αιγαίο τις τελευταίες είκοσι ημέρες, τολμώντας να τον χαρακτηρίσει δημόσια δικτάτορα.
 «Ο δικτάτορας Ερντογάν επιδιώκει θερμό επεισόδιο, με στόχο να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. […] Οποιοσδήποτε παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία, πρέπει να λάβει άμεσα απάντηση»ανέφερε σε οργισμένο ύφος ο πρώην υπουργός άμυνας υπενθυμίζοντας ότι το 2018 σε αντίστοιχη άσκηση του Barbados η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» είχε κόψει τα καλώδια του ερευνητικού σκάφους.
Από τα βέλη του πρώην υπουργού δεν ξέφυγε ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γερμανία, με τη στάση της δεύτερης να χαρακτηρίζεται υποκριτική από των πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Αντίθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στάση του Ισραήλ.
Ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί μειωμένη επήρεια των νησιών, δεν πρέπει να υποχωρήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για τα γεγονότα στο ανατολικό Αιγαίο. Επιπροσθέτως χαρακτήρισε θετική τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών, περιμένοντας κάτι αντίστοιχο να γίνει και με την Κύπρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.