«Πάρτε τα όσο σκληρά και αν είναι»: Τα μέτρα που έρχονται μετά τα 203 κρούσματα

Κύριοι, το καταλαβαίνετε ότι έχετε γίνει πια επικίνδυνοι;

Αναμενόμενο…

Το νέο ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας φέρνει μέτρα και αποφάσεις. Ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί για το κακό σενάριο που θέλει τον αριθμό των κρουσμάτων να αγγίζει τα 700 ημερησίως ως το τέλος της χρονιάς αν συνεχιστεί η σημερινή εικόνα και είναι αποφασισμένος να αναστρέψει την κατάσταση.

Γι’ αυτό και στην αυριανή σύσκεψη που θα έχει με τους λοιμωξιολόγους η εντολή του θα είναι ξεκάθαρη: «Πάρτε όποια και όσα μέτρα χρειαστεί για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του ιού. Όσο σκληρά και αν είναι».

Εκτός απ’ τον Πόρο υπάρχουν άλλες τρεις τουλάχιστον περιοχές που φλερτάρουν με το lockdown.

Και αυτό δεν θα είναι το μοναδικό μέτρο που θα δούμε. Τα μπαρ θα κλείνουν πλέον πιο νωρίς, η χρήση της μάσκας θα γενικευτεί, ενώ το έγκλημα με την πληρότητα των καραβιών στο 80% αναμένεται να διορθωθεί άμεσα.

Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται και στα ΜΜΜ. Γίνεται προσπάθεια να πυκνώσουν τα δρομολόγια ώστε να μην συνωστίζεται ο κόσμος, αλλά εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα. Λόγω έλλειψης οχημάτων και κυρίως…οδηγών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή τορπίλη των 203 κρουσμάτων, φέρνει μέτρα και ανακοινώσεις. Αν δεν είναι πλέον αργά….

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.