Το δώρο του Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς

«Δε θα το δεχτούμε...»: Η φράση Μητσοτάκη που δείχνει τη στρατηγική για τη σύνοδο Κορυφής
Μία ιδιαίτερη χειρονομία.

Αλλαγές ανακοινώθηκαν την Τρίτη στο κυβερνητικό σχήμα. Όπως σημείωσε και ο Στέλιος Πέτσας δεν επρόκειτο για ανασχηματισμό αλλά για έναν μικρό μετασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.

Λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ο Πρωθυπουργός του έκανε ένα συμβολικό δώρο προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επικρατούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάρισε σε όλα τα νέα μέλη της κυβέρνησης από μία υφασμάτινη μάσκα που είχε ραμμένη μία ελληνική σημαία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κεντρικό πρόσωπο του ανασχηματισμού ήταν ο Θεόδωρος Σκυλακάκης. Ο μέχρι πρότινος υφυπουργός οικονομικών αναβαθμίστηκε σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

Ακόμη αναβαθμίστηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Αποφασίστηκε η τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, η τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και η τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version