Προκαλεί η δράστιδα με το βιτριόλι: «Όπου να ‘ναι βγαίνω από τη φυλακή»

Επίθεση με βιτριόλι: «Νηστική, άυπνη, μέσα στα αίματα» η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα

Την ώρα που το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται με αφόρητους πόνους στο Θριάσειο.

Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας παραμένει η φερόμενη ως δράστιδα της φρικτής επίθεσης με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας Π.

Μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί στον ανακριτή, τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος, ενώ λέξη για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν δεν έχει πει ούτε στους δικούς της ανθρώπους μετά την πρώτη και τελευταία τους επίσκεψη στη φυλακή.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες θέλουν την 35χρονη Ε. Κ. να έχει δηλώσει στον πατέρα της πως σύντομα θα βγει από τη φυλακή, παρά τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. 

Συγγενής της μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως η οικογένειά της πήγε στη φυλακή μία μόνο φορά μετά τη σύλληψή της, με την 35χρονη να λέει στον πατέρα της «Εγώ θα βγω». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη Real News νέα στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τόσο το κινητό της τηλέφωνο όσο και το λάπτοπ της, «πρόδοσαν» την πρόθεση της κατηγορουμένης να… κάνει μάγια στο θύμα. 

Οι κατηγορίες σε βάρος της είναι πολλές γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει από που πηγάζει η πεποίθησή της πως όπου να ‘ναι θα αφεθεί ελεύθερη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.