Η αύξηση των κρουσμάτων φέρνει Τσιόδρα στο προσκήνιο

Κίνηση-ματ του Τσιόδρα για τον κορωνοϊό…

Τι εξετάζει η κυβέρνηση.

Μπήκε στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά τον Φεβρουάριο, όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε το βάρος της ενημέρωσης των πολιτών για την πορεία του ιού στην Ελλάδα κάθε μέρα.

Η ενημέρωση που έκανε κάθε απόγευμα τον έφερε σε όλα τα ελληνικά σπίτια και τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η δημοφιλία του έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη.

Όταν τελείωσαν οι καθημερινές ενημερώσεις στις 31 Μαΐου είχε τονίσει ότι αν τον ξαναδούμε δε θα είναι για καλό. Τα κρούσματα έχουν πάρει την ανιούσα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πού βρίσκεται ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αναμένεται να παίξει το χαρτί του γνωστού λοιμωξιολόγου αν τα πράγματα ζορίσουν ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι ο Τσιόδρας σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις ήταν πρόσωπο που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με τις καθημερινές ενημερώσεις του τις ημέρες του σκληρού lockdown.

Δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι σύντομα στις οθόνες μας. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει επικεφαλής της επιτροπής των λοιμοξιολόγων για την διαχείριση του ιού.

Σημειώνεται ότι εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχουν επανέλθει οι ενημερώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων ανακοινώνει κάθε Τρίτη 1 το μεσημέρι τα νέα μέτρα που λαμβάνονται μετά την αύξηση των κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.