Έτσι οργανώνονται τα «πάρτι κορωνοϊού» στη Μύκονο

Έτσι οργανώνονται τα «πάρτι κορωνοϊού» στη Μύκονο

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός.

Πονοκέφαλο προκαλούν στις Αρχές οι εικόνες συνωστισμού εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Ελλάδα τα κατάφερε πολύ καλά κατά γενική ομολογία στη διαχείριση του πρώτου κύματος του ιού ωστόσο επικρατεί συναγερμός.

Το γεγονός ότι σε ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός πελατών έχει δημιουργήσει μία νέα μόδα που είναι τα πάρτι σε ιδιωτικές βίλες.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, στη Μύκονο οργανώνονται τρία με τέσσερα τέτοιου είδους πάρτι σε εβδομαδιαία βάση.

Οι διοργανωτές προέρχονται από την Ίμπιζα και τη Νίκαια και παραθερίζουν στο νησί. Μέσω στιγμάτων στα κινητά τηλέφωνα στέλνονται προσκλήσεις μέσω instagram ή facebook σε ανθρώπους που έχουν την οικονομική άνεση αφού η είσοδος σε ένα τέτοιο πάρτι κοστίζει από 150 μέχρι 1.500 ευρώ.

Συνήθως το μέρος που θα γίνει το πάρτι γίνεται γνωστό λίγες ώρες πριν. Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο σχετικό event πρέπει να έχει προμηθευτεί το ειδικό βραχιολάκι – πάσο που έχει εξασφαλίσει έναντι τιμήματος.

Οι πληρωμές γίνονται μέσω pos ή τράπεζας του εξωτερικού. Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Μόνο τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Μύκονο. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ενημερώθηκε αρμοδίως για όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ενισχυθεί η αστυνόμευση στο νησί.

Το οικιακό άσυλο βέβαια δεν επιτρέπει στην Αστυνομία να κάνει ελέγχους σε σπίτια και βίλες, γεγονός που εκμεταλλεύονται οι διοργανωτές των πάρτι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.