«Αυτό ναι, θύμισε τα παλιά!»: Το επικό σκίτσο του Αρκά για τη χρήση της μάσκας (Pic)

Ιστορική στιγμή: Το πρώτο αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Pic)

Ένα μικρό έπος...

Είναι, με διαφορά από τον δεύτερο, ο πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας σκιτσογράφος. Οι επιτυχίες του τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γράψει ιστορία και δουλειές όπως «Η ζωή μετά», «Ξυπνάς μέσα μου το ζώο», «Χαμηλές πτήσεις» και πολλές άλλες είναι ήδη κλασικές και γνωρίζουν συνεχείς επανεκδόσεις.

Ο λόγος, φυσικά, για τον πασίγνωστο Αρκά, που έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες, έχει εκδώσει δικά του θεατρικά έργα, ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχει… κατακτήσει και το ίντερνετ, έχοντας μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές σελίδες στο Facebook- και όχι μόνο.

Ωστόσο, η καθολική αναγνώριση των περασμένων ετών έχει «πληγεί», μιας και το «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», όπου και περνούσε από γενεές 14 τον Αλέξη Τσίπρα, τον έβαλαν στο στόχαστρο αρκετών, οι οποίοι ισχυρίζονταν πως έχασε την αντικειμενικότητά του.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως ο Αρκάς δεν είναι αυτός που ήταν παλιά και πως μια ομάδα έχει αναλάβει να ετοιμάζει σκίτσα υπό το όνομά του, ενώ υπάρχουν κι άλλες θεωρίες… συνωμοσίας.

Ανεξαρτήτως του ποια είναι η αλήθεια και του τι πραγματικά συμβαίνει (ή όχι), ο Αρκάς «χτυπάει» ανά τακτά διαστήματα και ορισμένα από τα σκίτσα του είναι απολαυστικά.

Όπως ένα από τα πιο πρόσφατα που ανέβηκε στην σελίδα του και καταπιάνεται με το πώς φοράνε ορισμένοι/ ορισμένες την μάσκα την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού- ή το ποια μάσκα φοράνε.

Τα reactions και τα likes έπεσαν βροχή, όπως είναι λογικό.

Το γιατί, δείτε το στην παρακάτω φωτό:

«Αυτό ναι, θύμισε τα παλιά!»: Το επικό σκίτσο του Αρκά για τη χρήση της μάσκας (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.