Αδειασμα Μπογδάνου από… ραδιοσταθμό

Αδειασμα Μπογδάνου από… ραδιοσταθμό
Στοχοποίηση δημοσιογράφου από τον βουλευτή της ΝΔ

Μήπως κάπου έχουμε χάσει τον μπούσουλα σε αυτή τη χώρα; Δεν συζητώ καν για το μέτρο, ανεπιστρεπτί έχει απωλεσθεί. Αλλά, δεν κάνει εντύπωση, ειδικά όταν δημοκρατικά δικαιώματα τύπου διαμαρτυρίας και συλλαλητηρίων, νομοθετούνται για να ελέγχονται.

Τις προάλλες λοιπόν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Βικτωρίας και όπου φαίνεται η αναίτια επίθεση μελών της ομάδας «Δράση» σε μπλοκ διαδηλωτών που αποχωρούσε με περιφρούρηση.

Και ποιος της… απάντησε; Οχι ότι υπήρχε λόγος, αλλά λέμε τώρα: ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Και όχι, ο βουλευτής της ΝΔ δεν έκρινε σκόπιμο (αφού διαφωνούσε) να απαντήσει επί προσωπικού στην Κουμάντου: ανήρτησε tweet που καλεί τον Αθήνα 9.84 (τον δημοτικό σταθμό, όπου εργάζεται η συνάδελφος) να διαψεύσει το ρεπορτάζ που έκανε η ίδια. Στο Facebook.

Υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η δημοσιογράφος «πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες».

Δηλαδή, βουλευτής ζητά από δημοτικό σταθμό να απαντήσει σε κάτι που έγραψε ένας δημοσιογράφος του στο Facebook. Και ο σταθμός όντως απάντησε!

«O Aθήνα 9.84 διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία».

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ παραβρέθηκε στην συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάτι που εξελίχθηκε σε πολιτικό θέμα και κλήθηκε ως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει εξηγήσεις: «Ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει, φαντάζομαι, όπως όλοι νομίζω αποδεχόμαστε, σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί» ήταν η απάντησή του.

Μετά το… άδειασμα από τον ραδιοσταθμό πάντως, ο Μπογδάνος κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάνη, να πάρει θέση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version