Εικόνα που τρομάζει: Ο ένας πάνω στον άλλον με συνθήματα «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Εικόνα που τρομάζει: Ο ένας πάνω στον άλλον με συνθήματα «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Το πάρτι σε beach bar που δείχνει την απόλυτη κατάρρευση των μέτρων.

Εικόνες που θυμίζουν εποχές πριν από την πανδημία παρουσιάζουν πολλά μπιτς μπαρ τις τελευταίες εβδομάδες με τον συνωστισμό, κατά βάση νέου κόσμου, να φτάνει σε επίπεδα ασφυξίας και κανένα από τα μέτρα ασφάλειας να μην τηρούνται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι επιχείρηση beach bar διαφήμιζε εδώ και μέρες από την σελίδα της στα social media πάρτι το οποίο με πολύ υπερηφάνεια κάλυπτε χτες μέσα από βίντεο που αναρτούσε και έδειχνε τον κόσμο να έχει γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο του πάρτι.

Στη σελίδα της επιχείρησης υπήρχε ανάρτηση που έγραφε «Λόγω των μέτρων που υπάρχουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσέλευση στο Party θα γίνεται μόνο με κράτηση! Παρακαλώ όπως κάνετε την κράτηση άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας ! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Sao Team !», όμως αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα διαφέρει πολύ απο τις αναρτήσεις.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο πάρτι σε γνωστό beach bar της Κάτω Αχαΐας οι θαμώνες τραγουδούσαν, μεταξύ άλλων, συνθήματα ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, δείχνοντας έτσι ότι όχι μόνο δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό αλλά ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν σκοπεύει να ακολουθήσει σε καμία περίπτωση τα μέτρα ασφάλειας σε αποστάσεις και προσωπική υγιεινή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.