Πού χάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας;

Η απόφαση- έκπληξη των λοιμωξιολόγων για τις ρακέτες στην παραλία

Γιατί δεν εμφανίζεται πλέον δημόσια.

Ήταν ο άνθρωπος από τα χείλη του οποίου κρέμονταν όλοι οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν κατά την περίοδο της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Η καθημερινή ενημέρωσή του στις 6 η ώρα το απόγευμα έκανε τρελά νούμερα τηλεθέασης ενώ η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι που έλεγαν ότι θα υπουργοποιηθεί σε έναν πιθανό ανασχηματισμό.

Με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών από το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά, ο γιατρός χάθηκε από το προσκήνιο.

Εμφανίζεται πλέον σπάνια δημόσια ενώ την στιγμή που ανακοινώνονται αρκετά νέα κρούσματα ο ίδιος παραμένει σιωπηλός και μακριά από τα φώτα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι δε θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου στην σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των νέων κρουσμάτων. Όπως αναφέρει το matrix24.gr ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος παραμένει στη θέση του και συντονίζει την ομάδα των ειδικών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το γεγονός ότι παραμένει σιωπηλός έχει πυροδοτήσει σενάρια που τον θέλουν να διαφωνεί με στις στρατηγικές της κυβέρνησης.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι κατά την τελευταία ενημέρωση με τον Νίκο Χαρδαλιά είχαν πει ότι «αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ενημέρωση, σημαίνει ότι κάτι θα έχει πάει πολύ στραβά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.