Σκληρή επίθεση: Το δεύτερο Μέσο που επιστρέφει τα λεφτά απ’ το «Μένουμε σπίτι»

Ντόμινο επιστροφών.
Σκληρή επίθεση: Το δεύτερο Μέσο που επιστρέφει τα λεφτά απ’ το «Μένουμε σπίτι»

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση των χρημάτων που έλαβε κάθε ΜΜΕ από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» της κυβέρνησης. Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «μαγείρεμα» στα ποσά που δημοσιεύθηκαν.

Την Τετάρτη η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο κράτος όλο το ποσό που πήρε από την καμπάνια. Όπως φαίνεται όμως τα media του ομίλου δε θα είναι και τα μοναδικά.

Με ανακοίνωσή του το cretalive.gr κάνει επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα χαρακτηρίζει «μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος» τη λίστα Πέτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μήνες ολόκληρους η πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και η επιχειρηματική οικογένεια των media είχε «δηλητηριαστεί» από τη συζήτηση, τη φημολογία αλλά και το πολιτικό κουτσομπολιό, για το πόσοι, ποιοι και με ποια κριτήρια, πήραν χρήματα για την διαβόητη πια καμπάνια Μένουμε Σπίτι.

Το cretalive εκτιμούσε πως στα πλαίσια της μεγάλης οικονομικής απώλειας που είχαν τα Μέσα Ενημέρωσης στην περίοδο του lockdown, η κυβέρνηση ερχόταν να καλύψει τη μη διαχειρίσιμη εν πολλοίς ζημιά που υπέστησαν τα MEDIA, δίνοντας χρήματα του ελληνικού λαού, με όρους απόλυτης διαφάνειας, δυναμικής των μέσων αλλά και εργατικού προσωπικού που απασχολούν, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα αξιοσύνης στη διανομή των χρημάτων.

Αντ’ αυτού, είδαμε να μοιράζεται το χρήμα με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας, με διχαστικές λογικές « οι δικοί μας και οι άλλοι» και χωρίς καμία λογική που να ορίζεται από τη δυναμική των μέσων, την επιρροή τους στην κοινωνία, αλλά μόνο για εκείνους που κατόρθωσαν εν τέλει να έχουν Μπάρμπα στην… Κορώνη!

Μπροστά σε αυτήν τη λίστα της ντροπής που έχει την υπογραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και που αποτελεί μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος η ιδιοκτησία του cretalive αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε, μη θέλοντας να συμμετάσχει σε αυτό το πάρτι , που όχι μόνο δεν βοηθά τα μέσα αλλά κυρίως τα εκθέτει και που γίνεται την ώρα που πολλοί συμπολίτες αδυνατούν να ζήσουν έστω και με τα στοιχειώδη!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ