100 χρόνια μπροστά: Η πρωτοποριακή κίνηση της Καβάλας στη μάχη κατά του κορωνοϊού

«Καυτά» ερωτήματα με απαντήσεις των ειδικών: Κολλάει ο κορωνοϊός στην παραλία;

Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό...

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε την «επέλασή» του από την Κίνα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και με ραγδαίους ρυθμούς εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη, «χτυπώντας» περισσότερα από 11 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και στερώντας την ζωή (μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) σε 520.000 άτομα.

Η ανθρωπότητα δίνει τη δική της μάχη απέναντι στον ιό και στην πρώτη γραμμή του «πυρός» βρίσκονται, φυσικά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους.

Η συγκινητική τους στάση όλο αυτό τον καιρό επιβραβεύεται από το Δήμο Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων της πόλης, που προσφέρουν 45 πακέτα δωρεάν διακοπών σε γιατρούς και νοσηλευτές νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό από όλη τη χώρα, προκειμένου να χαλαρώσουν στην- αδιαμφισβήτητα πανέμορφη- Καβάλα.

Μάλιστα, το κάθε πακέτο είναι για 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία πέντε και τεσσάρων αστέρων, σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, με την προσφορά να ισχύει έως και τις 30 του Σεπτέμβρη.

Το έμπρακτο ευχαριστώ των ανθρώπων της Καβάλας σε όσους δίνουν την καθημερινή μάχη με τον «αόρατο εχθρό» είναι, αν μη τι άλλο, η είδηση της ημέρας που μας ζεσταίνει την καρδιά.

Έτσι δεν είναι;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.