Αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: Επιμένει η προφυλακισμένη – «Δεν της έκανα κακό»

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Γιατί η συλληφθείσα κατέστρεψε τον υπολογιστή και το κινητό της

Όλα όσα είπε μέσα από τη φυλακή.

Εμμένει στο ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στο 10χρονο κορίτσι η «κοκκινομάλλα» που συνελήφθη για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη γυναίκα έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Η ίδια είχε δηλώσει τότε ότι δεν πήρε το κορίτσι για κακό σκοπό. Επεσήμανε μάλιστα το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. Όπως επεσήμανε μάλιστα κατά την πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία, όπου παραδέχτηκε τις πράξεις της ήταν υπό την επήρεια ουσιών ενώ λειτούργησε υπό το καθεστώς ψυχολογικής πίεσης.

Μιλώντας στην εκπομπή Live news η προφυλακισμένη επιτέθηκε και στον πρώην σύζυγό της ο οποίος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;»

Η ίδια συνεχίζει: «Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση του απόρρητου των επικοινωνιών.

Εφόσον γίνει αυτό τότε θα διαπιστωθεί με ποιον ή με ποιους είχε έρθει σε επαφή η 33χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια των 44 ωρών που είχε μαζί της κορίτσι, πριν και μετά αφού την άφησε κοντά στο βενζινάδικο. Το μικρό κορίτσι περιέγραψε επικοινωνίες της 33χρονης με αγνώστους όπου ανέφερε μεταξύ άλλων για μία επιταγή αλλά και βίντεοκληση με έναν άνδρα ο οποίος είχε κόκκινη χάντρα στα μαλλιά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.