Ιταλός «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά

Ιταλός «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά

Η μακάβρια φάρσα στον πρώην πρωθυπουργό.

Μία μακάβρια φάρσα από τον σεσημασμένο Ιταλό φαρσέρ του διαδικτύου,Τομάσο ντε Μπενεντέτι ,είχε ως «θύμα» της αυτήν την φορά τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Ιταλός κατά την προσφιλή του συνήθεια δημιούργησε ένα ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, αυτήν την φορά με το όνομα και την φωτογραφία του Άρη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα από αυτό το ψεύτικο προφίλ ο Ιταλός φαρσέρ  ανάρτησε τα fake news που αφορούσαν τον θάνατο του Αντώνη Σαμαρά με το tweeit να γράφει χαρακτηριστικά:

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα».

Ιταλός «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά

H καλοστημένη φάρσα του μακάβριου φαρσέρ αναστάτωσε πολλούς χρήστες του social media μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι επρόκειτο για fake news.

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός στο παρελθόν έχει αναστατώσει με τον ίδιο τρόπο πολιτικούς από διάφορες χώρες της Ευρώπης, με τελευταίο του «θύμα» πριν τον Αντώνη Σαμαρά, τον Πορτογάλο υπουργό Οικονομικών, Ζοάο Λεάο αλλά και τον πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.