Αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: Έδειξε συνεργούς το μικρό κορίτσι

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Γιατί η συλληφθείσα κατέστρεψε τον υπολογιστή και το κινητό της

Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη από την στιγμή της αρπαγής.

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται ότι υπήρξε οτιδήποτε ερωτικό απέναντι στην μικρή ενώ σημείωσε ότι κατά την πρώτη της κατάθεση όπου τα ομολόγησε όλα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και υπό την επήρεια ουσιών.

Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνει το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανήλικη παρά το γεγονός ότι έζησε ώρες αγωνίας κατάφερε να παρατηρεί τις κινήσεις της γυναίκας που την άρπαξε.

Έδωσε μάλιστα στις αρχές στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 33χρονη δεν ενήργησε μόνη της αλλά είχε συνεργούς. Η μικρή θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της «κοκκινομάλλας» από την στιγμή που την άρπαξε έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star η μικρή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αφού την άρπαξε η 33χρονη μπήκαν σε ταξί.

Εκεί τηλεφώνησε σε κάποιον και μιλούσε «στα ξένα» χωρίς το μικρό κορίτσι να καταλαβαίνει τι έλεγε. Όπως είπε στους αστυνομικούς στο τηλέφωνο εμφανιζόταν απόρρητο.

Όταν έφτασαν στο σπίτι σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, η 33χρονη της είπε ότι θα κάνουν μπάνιο αλλά εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνο. Η ανήλικη κάνει λόγο για επιταγή κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ενώ λίγο αργότερα αναφέρει ότι έγινε βίντεο κλήση με κάποιον «μαύρο σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια».

Τον περιέγραψε με μαλλιά κολλημένα πάνω στο κεφάλι του και ότι σε ένα κοτσιδάκι αριστερά είχε μία κόκκινη χάντρα.

Οι Αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να μάθουν με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη τις 44 ώρες που κρατούσε το μικρό κορίτσι αλλά και μετά την απαγωγή. Η 10χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες ενώ εξακολουθεί να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.