Σοβαρό τροχαίο για την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου

Σοβαρό τροχαίο για την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου

Ώρες αγωνίας για την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου. Η πρώτη κόρη του δημοσιογράφου και πρώην εκδότη είχε σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες όπου διαμένει μόνιμα μετά τις σπουδές της στο Μπέρκλεϊ.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε έναν κεντρικό δρόμο στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Κάποια στιγμή ένα διερχόμενο όχημα παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να πέσει επάνω της.

Το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλας αναποδογύρισε τρεις φορές αλλά για καλή της τύχη δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Η ίδια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η κοπέλα υποβλήθηκε σε δύο σοβαρά χειρουργεία ενώ υπήρχε ανησυχία ότι μπορεί να μην περπατήσει ξανά

Όπως ήταν λογικό στην οικογένεια της κοπέλας επικράτησε πανικός. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσίνου παρά τους περιορισμούς στις πτήσεις κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της κόρη της.

Μία συγκινητική ανάρτηση για την περιπέτεια της αδερφής της έκανε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Η δεύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ανέβασε μία φωτογραφία με τις δυο τους σε παιδική ηλικία και αναφέρει την αδερφή της ως την αγαπημένη της σούπερ ήρωα.

https://www.instagram.com/p/CCBG8UlhSS1/

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.