«Σφάζει» τον Μπακογιάννη η Ακρίτα για τον Μεγάλο Περίπατο

Πώς χαρακτήρισε τον δήμαρχο Αθήνας η δημοσιογράφος.
«Σφάζει» τον Μπακογιάννη η Ακρίτα για τον Μεγάλο Περίπατο

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα ακόμα μία φορά βρέθηκε μέσω ανάρτησής της απέναντι σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Στο στόχαστρό της ο δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η ανάπλαση της Πανεπιστημίου και του Συντάγματος για το μεγαλόπνoο σχέδιο του «Μεγάλου Περιπάτου».

Μετά τις ζαρντινιέρες που μας απασχόλησαν πριν λίγες ημέρες ήταν η σειρά των πανάκριβων παγκακίων αξίας 5,700 € τα οποία παραδόθηκαν και στήθηκαν με τις ζαρντινιέρες στο κέντρο τους.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσιάζει τον δήμαρχο σαν παιδάκι που παίζει Monopoly με τα λεφτά των δημοτών του.

«Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη. Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.

Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ