Αρπαγή 10χρονης: Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – «Τρομάζω…»

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Γιατί η συλληφθείσα κατέστρεψε τον υπολογιστή και το κινητό της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για την 33χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Η «κοκκινομάλλα» αν και στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία ομολόγησε τα πάντα, ανασκεύασε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια. Όπως σημείωσε η ψυχική της κατάσταση αλλά και το γεγονός είχε καταναλώσει ουσίες την οδήγησαν στο να ομολογήσει τις πράξεις της.

Ανάμεσα στα άλλα που είπε η 33χρονη είναι ότι ο πρώην σύζυγός της την εξέδιδε βρίσκοντάς της πελάτες μέσα από το διαδίκτυο.

Ο πρώην σύζυγός της συλληφθείσας έχει και την επιμέλεια της 7χρονης κόρης του ζευγαριού. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος απ’ όσα δήλωσε η πρώην σύζυγός του. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega «τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» ενώ συμπληρώνει και την αντίφαση στο γεγονός ότι η ίδια έχει εγκαταλείψει το παιδί της και επεσήμανε ότι πήρε την 10χρονη για να την προστατεύσει.

Ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας» επισημαίνει ότι η κόρη του επισκέπτεται παιδοψυχολόγο.

Το παιδί ξεκίνησε να περιγράφει στον πατέρα του τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε μαζί με την μητέρα του.

Οι περιγραφές σοκάρουν αφού όπως λέει ο ίδιος η 33χρονη έβαζε συχνά τιμωρία την κόρη της στα γόνατα. Ακόμη την κλείδωνε στο σαλόνι και όταν το κορίτσι άνοιγε την πόρτα για να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα την χτυπούσε στα χέρια.

Όπως είπε έναν μήνα πριν την υπόθεση αρπαγής, η κόρη τους είχε γενέθλια και η συλληφθείσα δεν έστειλε καν ευχές προς το παιδί της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια μετά την απολογία της έχει προφυλακιστεί. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα δόθηκαν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.