Καρότα, κατσικίσιο γάλα και γαϊδουράγκαθα πρότεινε για τον καρκίνο ο ψευτογιατρός!

Πώς ένας δικηγόρος αποκάλυψε την δράση του ψευτογιατρού

Στο φως όλη η αδίστακτη δράση του.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού που δε δίσταζε να παίζει με τον ανθρώπινο πόνο. Ο 47χρονος άνδρας, του οποίου τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν μετά από παραγγελία της εισαγγελίας, έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του τη Δευτέρα.

Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων πάνω από 150 καταγγελίες έχουν φτάσει στις Αρχές και αποκαλύπτουν τον τρόπο όπου δρούσε ο αδίστακτος απατεώνας. Οι καταγγελίες προέρχονται σχεδόν από όλη την επικράτεια, κάτι που επιβεβαιώνει τις υποψίες των Αρχών ότι άλλαζε συνεχώς τοποθεσίες για να μην δίνει στόχο.

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος της πειθούς του ψευτογιατρού και ο βαθμός επιρροής που ασκούσε σε απελπισμένους ανθρώπους. Στις δεκάδες σημειώσεις του που βρέθηκαν στο σπίτι του αποκαλύπτεται ότι πρότεινε στους καρκινοπαθείς καρότα, γαϊδουράγκαθα αλλά και κατσικίσιο γάλα.

Ο 47χρονος εμφανιζόταν ως λάτρης των φυσικών μεθόδων (δήλωσε βοτανολόγος στην απολογία του στον ανακριτή) και οι οδηγίες του αφορούσαν το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής των ασθενών. Σύμφωνα με τον ίδιο ο ασθενής μπορούσε να καταναλώσει χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ρίγανη, ψαρόσουπα, φάβα και να τρώει όσα καρότα θέλει από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά.

Μάλιστα ανέφερε ότι με το γαϊδουράγκαθο μπορούσε να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος και ότι έπρεπε να καταναλώνεται από τις 8 το πρωί και μετά. Σε άλλες σημειώσεις ο ψευτογιατρός ανέφερε ότι η σπιρουλίνα, το μουρουνέλαιο και το κατσικίσιο γάλα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο. Την συγκεκριμένη συνταγή έδωσε σε καρκινοπαθή τον οποίο έπεισε να διακόψει τη θεραπεία του.

Ο γιατρός εμφάνιζε μελέτες ξένων επιστημόνων ως δικές του ενώ πωλούσε συγκεκριμένα σκευάσματα στην ετικέτα των οποίων βρέθηκε το όνομα γνωστού γιατρού. Ο ίδιος εμφανίζεται ότι έχει παραπλανηθεί όμως ο ρόλος διερευνάται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις ο ψευτογιατρός με τις μεθόδους του επιδείνωσε την υγεία περίπου 100 ασθενών ενώ προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον πέντε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.