Αρπαγή 10χρονης: Υπήρξε και τρίτο πρόσωπο στο σπίτι της 33χρονης;

Απαγωγή μικρής Μαρκέλλας: Γνωστή του κοριτσιού η γυναίκα που το άρπαξε

Εντείνονται οι υποψίες για ύπαρξη κυκλώματος.

Πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι οι αστυνομικές Αρχές. Το κορίτσι που πριν λίγες μέρες βγήκε από το νοσοκομείο θυμάται όλο και περισσότερα και μπορεί να διαλευκάνει το μυστήριο για τις 44 ώρες που ήταν μαζί με την 33χρονη.

Η συλληφθείσα, που μετά την απολογία της στην ανακρίτρια έχει προφυλακιστεί, ομολόγησε τα πάντα κατά την πρώτη κατάθεσή της στην αστυνομία. Κατά την απολογία της τα πήρε όλα πίσω αναφέροντας ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάστασή ενώ τότε ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Το 10χρονο κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε και την ύπαρξη τρίτου προσώπου μέσα στο σπίτι της 33χρονης. Η ανήλικη είπε το ίδιο τόσο στις Αρχές όσο και στον αδερφό της. Αυτό εντείνει τις υποψίες ότι πίσω από την απαγωγή της μικρής μπορεί να βρίσκεται κύκλωμα.

Η ανήλικη είπε ότι επρόκειτο για μαύρο άνδρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά. Η προφυλακισμένη για την υπόθεση υποστήριξε ότι το μικρό κορίτσι έβλεπε παραισθήσεις λόγω του ηρεμιστικού που του είχε χορηγήσει.

Όπως υποστήριξε δεν αναγνωρίζει κανένα πρόσωπο έτσι όπως της το περιέγραψαν. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν έκανε καμία βιντεοκλήση, ούτε την επισκέφθηκε κανείς. Επεσήμανε μάλιστα ότι στη διάρκεια των 44 ωρών που έμεινε μαζί με τη μικρή μίλησε μόνο με τη συνάδελφό της στο φούρνο όπου εργαζόταν.

Όσον αφορά για τα μετρητά που βρέθηκαν πάνω της, η 33χρονη υποστήριξε ότι εκδιδόταν και πληρωνόταν με μετρητά. Στην αρχή έπαιρνε 150 ευρώ την ώρα ωστόσο μετά εμπλούτισε τις υπηρεσίες της και λάμβανε 300 ευρώ την ώρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.