Ποια ήταν η «ταρίφα» του ψευτογιατρού – Πώς δρούσε το κύκλωμα

Ποια ήταν η «ταρίφα» του ψευτογιατρού - Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σωρεία καταγγελιών για τη δράση του.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για την δράση του ψευτογιατρού. Ο 47χρονος άνδρας που έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα «ψάρευε» θύματα ακόμη και στα μοναστήρια και τους αποσπούσε τεράστια χρηματικά ποσά.

Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων του τη Δευτέρα δεκάδες καταγγελίες φτάνουν στις Αρχές για την δράση του απατεώνα. Έμπειροι ερευνητές αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό αρκετές από αυτές να μπουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την δράση του 47χρονου άνδρα.

Όπως φαίνεται ο ψευτογιατρός δεν δρούσε μόνος του. Σύμφωνα με το δελτίο του Star υπήρχε ένας «κράχτης» που έβρισκε θύματα μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ως ορμητήριο ήταν το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» που δεκάδες άνθρωποι καθημερινά προσπαθούν να γιατρέψουν τον πόνο τους.

Ο «κράχτης» το έπαιζε θεραπευμένος από τις μεθόδους του ψευτογιατρού και τον αποθέωνε. Στο κάδρο υπάρχει και μία ξανθιά όπου έκανε πάρτι γνωριμίας ακόμη και στο σπίτι της προκειμένου τα υποψήφια θύματα να έρθουν σε επαφή με τον ψευτογιατρό.

Το παζλ συμπληρώνει και ένας οδηγός με το όνομα «Θοδωρής» όπου πήγαινε τα θύματα που δεν είχαν μέσα μεταφοράς στο Κορωπί όπου ήταν ο ψευτογιατρός. Οι Αρχές υποψιάζονται ότι ο 47χρονος άνδρας είχε και συνεργό ή συνεργούς αφού είχε πρόσβαση σε λίστες μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η αρχική «ταρίφα» για τον ψευτογιατρό ήταν 15 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με μαρτυρία ζήτησε από 35χρονη 22 χιλιάδες για ενέσεις «από το Βατικανό». Τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε αφού την έπεισε να διακόψει τη θεραπεία της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.