Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Γιατί η συλληφθείσα κατέστρεψε τον υπολογιστή και το κινητό της

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος της.
Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Γιατί η συλληφθείσα κατέστρεψε τον υπολογιστή και το κινητό της

Αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε κύκλωμα πορνογραφίας η 33χρονοη συλληφθείσα για την υπόθεση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η «κοκκινομάλλα» της οποίας τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν τα βράδυ της Τρίτης, προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια το πρωί της ίδιας μέρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την πρώτη κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές ομολόγησε τα πάντα. Έκανε ακόμη λεπτομερή περιγραφή των πράξεών της με το ανήλικο κορίτσι τις 44 ώρες που την είχε στα χέρια της.

Η ιδια πρόλαβε πριν συλληφθεί έξω από την Κατερίνη να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της. Όπως υποστήριξε ο συνήγορός της Βασίλης Νούλεζας το έκανε γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί και δεν ήθελε να εκθέσει.

Ο δικηγόρος επέμεινε μάλιστα ότι η εντολέας του δεν ήθελε να συγκαλύψει κάποιους. Τόνισε μάλιστα ότι αν κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας θα παραιτηθεί.

Ο Βασίλης Νούλεζας στάθηκε στην κακή ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης. Όπως σημείωσε πάσχει από κατάθλιψη επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της και γι’ αυτό τον λόγο στράφηκε στα ναρκωτικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μικρό κορίτσι βγήκε από το νοσοκομείο το απόγευμα της Τρίτης. Από εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων. Για την τύχη του θα αποφασίσει ο εισαγγελέας.

Όσον αφορά την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί, έχει μεταφερθεί στις φυλακές Θηβών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ