Έτσι «ψάρευε» τα θύματά του ο ψευτογιατρός

Έτσι «ψάρευε» τα θύματά του ο ψευτογιατρός

Έρχεται στο φως η αδίστακτη δράση του.

Δεκάδες καταγγελίες για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 47χρονος άνδρας δε δίσταζε να παίζει με τον ανθρώπινο πόνο προτείνοντας θεραπείες σε βαριά νοσούντες ασθενείς.

Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων του τη Δευτέρα, μετά από παραγγελία της εισαγγελίας, έχουν «σπάσει τα τηλέφωνα» από ανθρώπους που έπεσαν θύματά του. Όπως αποκαλύπτει δικηγόρος θύματος, ο απατεώνας είχε συνεργούς οι οποίοι πάσαραν τα θύματα στον ίδιο.

Σύμφωνα με τον Στάθη Σούρλα κομβικό ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει συγκεκριμένος συνεργάτης που εντόπιζε τα υποψήφια θύματα και κατάφερνε να τα παρασύρει. Η κομπίνα ήταν καλά στημένη και λειτουργούσε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο συνεργάτης του 47χρονου απατεώνα εντόπιζε τα υποψήφια θύματα, τα προσέγγιζε και την κατάλληλη στιγμή τους σύστηνε τον Νίκο Κοντοστάθη ως τον κατάλληλο επιστήμονα για την περίπτωσή τους. Ο ψευτογιατρός ερευνάται αυτή την στιγμή για τρεις θανάτους εξαιτίας των χειρισμών του.

Ακόμη είναι υπό διερεύνηση και η εμπλοκή στο θάνατο ενός άνδρας στον Βόλο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα, ο Κοντοστάθης έπεισε μια 35χρονη καρκινοπαθή και μητέρα δύο παιδιών με καρκίνο στο στήθος να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο θεραπείας της.

Αντί για θεραπεία ο 47χρονος έπεισε την άτυχη γυναίκα να κάνει έξι ενέσεις «από το Βατικανό» δίνοντάς του μάλιστα δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Η 35χρονη γυναίκα υπέκυψε και έχασε τη ζωή της.

Όσο περνάει ο καιρός ακόμη περισσότερες καταγγελίες θα έρχονται στο φως για την δράση του αδίστακτου άνδρα που πλούτιζε εκμεταλλευόμενος τον ανθρώπινο πόνο. Μετά την απολογία του τη Δευτέρα έχει προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.