Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε την 35χρονη στις φυλακές

Εκτός απ’ την Ιωάννα: Αυτή είναι η δεύτερη γυναίκα που είχε μπει στο μικροσκόπιο της δράστιδος

Προαυλίζεται μόνη της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει οδηγηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από περίπου έναν μήνα. Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Η ίδια αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου. Η 35χρονη άρχισε να δέχεται και τις πρώτες της επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια των γυναικών φυλακών στον ΣΚΑΪ η 35χρονη δέχτηκε επίσκεψη από συγγενικό της πρόσωπο. Όπως σημείωσε η Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου η προφυλακισμένη για την υπόθεση με το βιτριόλι προαυλίζεται μόνη της για λόγους υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Πρόσθεσε ακόμη ότι σύντομα θα τοποθετηθεί σε θάλαμο με άλλες κρατούμενες. Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού επεσήμανε ότι η 35χρονη λαμβάνει κανονικά και τα τρία γεύματα της ημέρας.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι έχει καταθέσει αίτημα για να εργασθεί προκειμένου να προσμετρηθεί θετικά στην ποινή που θα της επιβληθεί.

Στο μεταξύ η 34χρονη Ιωάννα μίλησε για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε. Το θύμα μίλησε μέσω του δικηγόρου της στην Νewstimes, στέλνοντας μεταξύ άλλων το δικό της μήνυμα.

«Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στον δικηγόρο της, ο οποίος μετέφερε τα λόγια της συγκλονισμένος. Η ίδια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όσα περνάει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.