Επίθεση με βιτριόλι: Είχε βοηθό η 35χρονη;

Ποια στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.
Επίθεση με βιτριόλι: Είχε βοηθό η 35χρονη;

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία η ερωτική αντιζηλία ήταν το κίνητρο για την αποτρόπαια πράξη της.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η 35χρονη συλληφθείσα παρακολουθούσε σχεδόν έναν χρόνο το θύμα. Μάλιστα είχε τοποθετήσει και συσκευή GPS προκειμένου να εντοπίζει το θύμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό το στοιχείο οδηγεί τις Αρχές στο σενάριο ότι ίσως η 35χρονη είχε βοηθό.

Οι συσκευές αυτές θέλουν ειδικές γνώσεις τις οποίες πιθανό να μην έχει η 35χρονη γυναίκα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο βοηθός της αν υπάρχει να μην γνώριζω καν το σατανικό της σχέδιο.

Στο σπίτι της 35χρονης που έχει προφυλακιστεί βρέθηκαν δεκάδες σημειώσεις που μαρτυρούν την εμμονή της. Η συλληφθείσα συμβουλευόταν καφετζούδες αλλά και… μάγισσες προκειμένου να οργανώσει τις κινήσεις της.

Στο μεταξύ νέοι διάλογοι μεταξύ των δύο γυναικών έρχονται. Στο επίκεντρο είναι φυσικά ο 40χρονος Νώντας που είναι όπως όλα δείχνουν η πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση.

Κατηγορούμενη: Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω.

Κατηγορούμενη: Συγγνώμη αν σε έφερε σε δύσκολη θέση.

Ιωάννα: Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε.

Κατηγορούμενη: Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις.

Ιωάννα: Οκ, τον διαγράφω no worries.

Κατηγορούμενη: Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη.

Ιωάννα: Όχι σου λέω καμία παρεξήγηση.

Κατηγορούμενη: Σ’ ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σου κορίτσι μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ