«Για να φτάσει ως εκεί, ποιος ξέρει…»: Η πρώτη ατάκα της 35χρονης για την Ιωάννα μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη

Η πρώτη ανατριχιαστική ατάκα.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για την 35χρονη που έχει συλληφθεί για την επίθεση με βιτριόλι που έλαβε χώρα πριν περίπου έναν μήνα στην Καλλιθέα. Η 35χρονη που μετά την απολογία της προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή είχε εμμονή με το θύμα.

Το κινητό της τηλέφωνο αποκαλύπτει το μέγεθος της ζήλιας που είχε για το 34χρονο θύμα. Όχι μόνο προσπαθούσε να μοιάσει στην άτυχη Ιωάννα στην εμφάνιση αλλά και τον τρόπο ζωής αλλά όπως δείχνουν τα στοιχεία την παρακολουθούσε για έναν περίπου χρόνο.

Είχε μάλιστα εγκαταστήσει και συσκευή GPS για να την εντοπίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Star, οι δύο γυναίκες είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές μέσω μέσεντζερ.

Οι δύο γυναίκες συνομίλησαν συνολικά 11 φορές ενώ το αντικείμενο της συζήτησής τους δεν ήταν άλλος από τον 40χρονο Νώντα που φαίνεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου. Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις της Ιωάννας ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, η κατηγορουμένη επέμενε.

Ο 40χρονος δηλώνει σοκαρισμένος με όσα έχουν γίνει. Με την Ιωάννα είχε μόλις τρεις επικοινωνίες μέσω Messenger: η 1η επικοινωνία είναι στις 26 Νοεμβρίου του 2018, η δεύτερη στις 18 Ιουλίου του 2019 και η τελευταία στις 19 Ιουλίου του 2019.

Την ίδια ώρα μία γυναίκα που βρέθηκε σε κοινή παρέα με την 35χρονη μετά την επίθεση, σημειώνει ότι εκείνη έκανε την σοκαρισμένη χαρακτηρίζοντας μάλιστα στην συγκεκριμένη πράξη «ακραία»: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή, για να την φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι, δεν δικαιολογείται η πράξη της, ήταν πολύ ακραία», σημείωσε σχετικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.